OVOG VIKENDA NAVIJAJTE Dođite u Gospino polje i podržite košarkaše Dubrovnika

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: JM
Vikend donosi četiri utakmice raznih selekcija Košarkaškog kluba Dubrovnik, od mlađih kadeta pa sve do seniora u A-2 ligi jug. Zanimljivo, u dva susreta protivnik je KK Mislav iz Podstrane.

SENIORI

Nakon gostujuće pobjede protiv Sukošana (84:77) prije 13 dana, prvu momčad očekuje susret protiv košarkaša Cetine u 10. kolu A-2 lige jug. Dubrovčani su bili bolji u prvoj utakmici u Trilju, slavili 77:58, a do pobjede bi trebali doći i u subotu navečer. Igrači trenera Željka Vreće nakon devet odigranih utakmica imaju osam pobjeda i jedan poraz i na diobi su prvog mjesta sa Sonik Puntamikom iz Zadra. Utakmica Dubrovnik – Cetina u sportskoj dvorani u Gospinom polju u subotu počinje u 18 sati.

DRUGA MOMČAD

Mladići trenera Mara Lučića nakon dvije uvjerljive domaće pobjede u 2018. godini (Škola košarke Dražen Petrović 107:60 i Metković 91:75) gostuju u Podstrani protiv KK Mislav u natjecanju B-1 lige jug. Na kontu je za sada pet pobjeda uz dva poraza. Utakmica Mislav – Dubrovnik igra se u nedjelju u 18 sati.

KADETI

Kadeti KK Dubrovnik pokušat će prekinuti negativnu seriju u nedjelju u Zadru. Nakon startne pobjede protiv Dubrave u Zagrebu, uslijedili su porazi od Cibone, Splita, Pazina i Bjelovara. U 8. kolu Jedinstvene kadetske lige protivnik je KK Zadar, trenutno sedmoplasirani sastav natjecanje s omjerom 3-4. Kadeti dubrovačkog kluba nakon pet odigranih utakmica imaju jednu pobjedu i četiri poraza i drže 10. mjesto. Utakmica u Zadru igra se u nedjelju u 13 sati.

MLAĐI KADETI

Najmlađa selekcija kluba koja se natječe pod ingerencijom HKS-a ove sezone su mlađi kadeti. U razigravanju za završni turnir prvenstva Hrvatske - regija jug ostvarili su dvije pobjede i jedan poraz. Pobijedili su u gostima Trogir i doma Adriatic, a poraženi su prošlu nedjelju u Splitu od KK Split. Prava prilika za treći uspjeh je susret protiv KK Mislav koji u sportskoj dvorani u Gospinom polju u subotu počinje u 20 sati.

RASPORED ZA VIKEND

Subota, 24. veljače, 2018.

18:00 KK Dubrovnik – KK Cetina (seniori, A-2 liga jug)

20:00 KK Dubrovnik – KK Mislav (mlađi kadeti, razigravanje za završni turnir PH – regija jug)

Nedjelja, 25. veljače, 2018.

13:00 KK Zadar – KK Dubrovnik (Jedinstvena kadetska liga)

18:00 KK Mislav – KK Dubrovnik (druga momčad, B-1 liga jug)

Popularni Članci