OVO SE NE PROPUŠTA! Maksim Mrvica održat će koncert u Valamaru

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Valamar Riviera, vodeća hrvatska turistička kompanija. 9 srpnja 2016. na plaži hotela Valamar Dubrovnik President 5* u Dubrovniku organizira koncert svjetski poznatog pijanista i virtuoza Maksima Mrvice koji će svojimjedinstvenim klasičnim i crossoverizvedbama uveličati ljetne dane u Dubrovniku.

Maksim Mrvica je u svijetu prodao višemilijunske naklade svih svojih albuma i u šezdesetak zemalja širom svijeta pojavljuje se među top klasičnim i crossover glazbenicima. Iznimnim talentom, impresivnim nastupom i svojim upečatljivim stylingom i imidžem, kao i crossover žanrom, Maksim Mrvica je klasiku uspio približiti mlađim generacijama te je danas podjednako miljenik svih uzrasta publike.

Iako je sa svakim dosadašnjim albumom postigao veliki uspjeh, među njima svakako treba posebno istaknuti album s kojim se 2003. godine probio na svjetsku glazbenu scenu – „The Piano Player“, uz podršku renomirane svjetske diskografske kuće EMI.

Uvijek iznova inventivan i zanimljiv, Maksim Mrvica je publiku posebno oduševio i svojim aktualnim albumom „TheMovies“, na kojemu izvodi teme iz filmskih klasika i blockbustera, između ostalih i teme iz filmova „Rocky“, „Gladijator“, „Kum“, „Pirati s Kariba“, „Nemoguća misija“, „Amelie“ i drugih.

Kao i uvijek dosad, publika ponovo može očekivati vrhunski nastup i ne­procjenjivo iskustvo, postajući dio jedinstvene glazbene priče Maksima Mrvice. Njegovi koncerti i nastupi uvijek donose posebnu energiju, a njegove crossoverizvedbe ostavljaju bez daha, spajajući sve najbolje iz njegova bogatoga glazbenog opusa.

Popularni Članci