OBAVIJEST VJERNICIMA ŽUPE SV. MIHAJLA Požurite, prijave za blagoslov obitelji još sutra

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Iz Župe sv. Mihajla uputili su obavijest oko blagoslova kuća koju prenosimo u cijelosti. 

"Poštovani župljani,

zbog epidemiološke situacije ovogodišnji Božićni blagoslov obitelji primit će samo obitelji koje se prijave. Prijaviti se možete preko ovog obrasca: https://bit.ly/3o0ITPP

Ukoliko poznate starije osobe ili neke osobe koje ne koriste društvene mreže, možete im pomoći ili ispuniti prijavu i za njih, no navedite da je to u dogovoru s tom osobom. Podijelite ove informacije svima za koje znate da su im važne, a možda nisu u mogućnosti doći do njih. Oni koji nisu u mogućnosti mogu se prijaviti i iza svetih misa u podtrijemu crkve te u ulazima zgrada gdje ćemo izvjesiti obrasce na koje se možete upisati. Dovoljno se prijaviti samo na jedan način.

Molimo da osobe koje budu zaražene ili u samoizolaciji u vremenu kada prema rasporedu svećenik bude na blagoslovu u njihovoj ulici, da ne primaju svećenika, nego da se prijave za naknadni blagoslov župnom uredu na mail zupa.sv.mihajla@gmail.com ili telefonom u radno vrijeme ureda na 432-027.

Prijave traju do 26. studenog 2021. Molimo da poštujete rok za prijavu kako bi se na vrijeme izradio i objavio raspored blagoslova," objavljeno je na stranicama Župe. 

Popularni Članci