"Novi recepti za babinu kuharicu" Radionicu provodi vrhunski Dino Galvagno

Autor: dubrovackidnevnik.hr
"Novi recepti za babinu kuharicu“ je naziv edukacijske gastro radionice koja će se početkom sljedećeg tjedna održati u Konavlima. Edukaciju i gastro radionicu provodi Dino Galvagno, jedan od najboljih hrvatskih kuhara koji i sam pokreće vlastiti agroturizam. Široj javnosti možda najpoznatiji kao član žirija televizijskog kulinarskog showa Masterchef.

Dino Galvagno u gastronomskim krugovima slovi kao jedan od najutjecajnijih modernih hrvatskih chefova. U Konavlima će kreirati nova jela prigodna prvenstveno za pripremanje i usluživanje u agroturističkim objektima koristeći lokalne namirnice i proizvode. Osim novih kreacija i ideja polaznike ove radionice upoznat će s novim trendovima u agroturističkoj ponudi te podučiti novim tehnikama pripremanja jela i njihove prezentacije. Cilj ove aktivnosti je obogatiti gastro ponudu konavoskuh agroturizama.

Zbog objektivnih okolnosti broj sudionika je ograničen,  a polaznici su predstavnici konavoskih agroturizama koji pružaju ugostiteljske usluge te zainteresirani pojedinci koji su potencijalni poduzetnici u ruralnom turizmu na području Konavala.

Udruga Agroturizam Konavle ovu aktivnost provodi u okviru projekta "Edukacijom do vlastitih ideja" koju podržava Ministarstva turizma i sporta RH.

Popularni Članci