NE PROPUSTITE Omiljeni program i ovaj utorak u Kneževom dvoru

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavić / PIXSELL, DSO
Komorni orkestar DSO-a prošli je utorak održao koncert barokne i filmske glazbe te oduševio brojne posjetitelje ovom neobičnom kombinacijom glazbe.

Za sve one koji su propustili ovaj koncert te za one koji bi još jednom htjeli poslušati djela baroka L. Sorkočevića, A. Corellija, G.F. Handela, J.S. Bacha, ali i Libertango Astora Piazzole, poznate teme filmova i TV serija kao što su Kum, Titanik, Pirati s Kariba, Igre prijestolja, glazbu Carlosa Santane i druga djela, imaju priliku doći na koncert sutra u utorak 7. lipnja u Knežev dvor. Komornim orkestrom će ravnati dirigent Slobodan Begić, a početak koncerta zakazan je u 21 sat.

Ulaznice za koncert  mogu se kupiti u uredima DSO-a (Slanica) od 9-14 sati radnim danom, online na webu www.dso.hr, u gift shopu Dubravka na Pilama, u KIC-u Luža, u agenciji Perla Adriatica na Pločama, te na ulazu jedan sat prije početka koncerta.

Povlaštene cijene ulaznica (ograničen broj) za umirovljenike (20 kn), korisnike Libertasovog pokaza (10 kn), građane Starog grada i studente s kulturnom iskaznicom (besplatan ulaz), te popust na sve cijene za ostale građane vrijede i za ovaj koncert, a njih možete kupiti samo u uredu DSO-a i na ulazu pred početak koncerta.

Popularni Članci