MOTOCIKLISTI, ODAZOVITE SE Poligon sigurne vožnje sutra u Gospinom polju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: PU dubrovačko-neretvanska
Postaja prometne policije Dubrovnik u suradnji sa MK „Libertas riders“ iz Dubrovnika  održati će i ove godine Poligon sigurne vožnje za vozače motocikala i mopeda. Navedena aktivnost održati će se sutra, 27. travnja 2024. godine s početkom u 17.00 sati u Gospinom polju (poligon).

Cilj poligona sigurne vožnje je izvježbati osnove upravljana motocikla te ih nadograditi znanjima i vještinama koje omogućuju sigurnije upravljanje motociklom. Poligon sigurne vožnje također pruža mogućnost vozačima koji su u procesu polaganja vozačkog ispita da, uz stručno vođenje, svladaju i izvježbaju elemente sa poligona vozačkog ispita poput: osmice, slaloma, kontroliranog pravilnog kočenja, držanje ravnog pravca....
 
Također, u sklopu održavanja, kao i prijašnjih godina, kratko  predavanje održati će predstavnik Centra vozila RH na temu tehničke ispravnosti vozila dok bi  na temu pružanja prve pomoći, prvenstveno sigurno skidanje kacige, vozačima mopeda i motocikala predavanje održati djelatnici SHMP Dubrovnik.
 
Plan i program održavanja:
 
17.00 sati - otvaranje poligona,
17.10 sati - održavanje predavanja SHMP Dubrovnik,
17.30 sati - predavanje od strane  predstavnika CV-a, 
17.45 - poligon sigurne vožnje uz instruktore Auto škole i djelatnika PPrP Dubrovnik,
18.00 - druženje u prostorijama  Moto kluba "Libertas riders".

Popularni Članci