U TIJEKU UPISI! Svako dijete je potencijal za sve što zaželi, provjerite što vam nudi dubrovačka Udruga za promicanje prirodnih znanosti

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Udruga za promicanje prirodnih znanosti obavlja upis djece sedmih i osmih razreda kao i srednjoškolce u svoj  STEM program. 

Što je STEM? Pojam STEM dolazi iz engleskog jezika, a zapravo je akronim satkan od početnih slova četiriju područja – science, technology, engineering i mathematics. 

"Hranite želju za znanjem! Svako dijete je potencijal za postati stručnjakom u bilo kojem polju, ne propustite ispuniti potencijal.

Cilj je pružiti priliku mladim znanstvenicima da steknu nova znanja i šire vlastite vidike. Iskoristite priliku ostvarivanja punog potencijala." - poruka je Udruge za promicanje prirodnih znanosti 

"U današnje vrijeme znanost je ključ uspjeha pojedinca i kolektiva, reagirajte pravovremenim osposobljavanjem za život i rad u kontekstu globalnih promjena u smislu konkurentnosti znanjem. Prirodne znanosti iziskuju dosta truda i rada, stoga je razlog i postojanja Udruge pomoći svima koji žele više." - poručili su iz ove Udruge.

U Udruzi se mlade uključuje u rad i učenje s vršnjacima koji imaju iste afinitete, omogućuju im se pristupi sadržajima, materijalima, naprednim znanjima (čak i više godina unaprijed). Svi predavači udruge su stravstveni profesori koji prate svjetske standarde i načine prenošenja znanja kao i tehnike predavanja prilagođene dobi.

Nikada nije kasno za započeti, primaju se učenici od 7. razreda osnovne do 4. razreda srednje škole

Prijavite se OVDJE!

Popularni Članci