JUBILARNA PUNTIŽELA Kandžija i Gole žene sutra prvi put pred dubrovačkom publikom

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Skupina Kandžija i Gole žene ove će subote, 25. lipnja, nastupiti u Dubrovniku, u sklopu festivala Puntižela! Najavljeni kao jedni od headlinera ovog tradicionalnog župskog festivala, pridružit će se proslavi njegove 20. godišnjice!

Ovom prilikom uživo će predstaviti svoj aktualni studijski album „Nema labavo“, objavljen krajem 2015. godine, s kojeg je do sada predstavljen niz interesantnih singlova – „Crkva“, „Đuro“, „Nema labavo“, kao i najnoviji „Fiš“, zajedno s pratećim videospotom: https://youtu.be/uAl17pKeaG4. Na službenom YouTube/VEVO kanalu Kandžije i Golih žena dostupni su i preostali prateći videospotovi, kao i dodatni video-materijali: https://www.youtube.com/user/rimokatolikVEVO/videos.

„Nisam nikad bio na Puntiželi, mi smo vam s druge strane Hrvatske, malo daleko, ali čuo sam da je u pitanju šuma i punk. A mi smo iz šume i možda smo reperi, ali smo i punk. Sve je to rok n roll.“ otkrio je Kandžija uoči nastupa u Dubrovniku, dodavši kako će mu ovo biti prvi nastup u Dubrovniku zajedno s pratećim bendom – Golim ženama, te će se publika moći uvjeriti zašto uvijek kažu da nema labavo!

Popularni Članci