IZVRSNA PRILIKA ZA POSAO Fero-term zapošljava u stalni radni odnos

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u regiji, Fero-term nudi kandidatima stalni radni odnos uz probni rok, stimulativna primanja na temelju rezultata i rad u ugodnom okruženju, kontinuirane edukacije o novim proizvodima iz prodajnog asortimana i mogućnost napredovanja na poziciju Voditelja smjene.

U svojoj poslovnici u Čibači, Fero-term zapošljava na poziciji Trgovac u salonu keramike, sanitarija, grijanja, hlađenja i instalacije (m/ž)

Prijave: posao@fero-term.hr

Posao obuhvaća: prodaju robe, rad sa kupcima, vođenje brige o izgledu salona, briga o lageru i raspoloživosti artikala u salonu, predlaganje poboljšanja rada u svrhu kvalitetnijeg i efikasnijeg rada te vođenje brige o kvalitetnom i ispravnom označavanju artikala i cijena proizvoda.

Minimalni potrebni uvjeti su: 

- SSS ekonomskog, komercijalnog ili trgovačkog smjera

- potrebno iskustvo u istoj ili sličnoj branši

- poznavanje prodajnog asortimana

- visoko razvijene prodajne i komunikacijske vještine

- pozitivan stav i odgovornost

- spremnost na timski rad

- energičnost i motiviranost

- spremnost na usavršavanje i razvoj

Fero-Term je tvrtka koja se profesionalnim i produktivnim poslovanjem od male obiteljske tvrtke prometnula u tržišnog lidera. Danas slave 30 godina uspješnog poslovanja i najveći su trgovački lanac u regiji, s najkvalitetnijom i najširom ponudom kupaonske i sanitarne opreme, pločica, opreme za grijanje i hlađenje te ostalog popratnog materijala.

Konstantni rast tvrtke stvorio je potrebu za rastom broja zaposlenika. Jednaku pažnju koju posvećuju kvalitetnom i profesionalnom odnosu s klijentima i poslovnim partnerima, Fero-Term  posvećuje i svojim djelatnicima. Čvrsto vjeruju u svoje zaposlenike i omogućuju im, uz kontinuiran sustav edukacija i seminara, da ostvare svoj puni potencijal. To doslovno znači da djelatnici koji se dokažu predanim radom imaju priliku napredovati unutar tvrtke, jer u Fero-Termu njihov trud sigurno neće proći nezapaženo. Zahvaljujući takvom odnosu, Fero-Term je tijekom godina postao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u regiji.

Popularni Članci