'

FESTIVAL SOLI 'Kolarini' sutra gostuju u Stonu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
u okviru programa osmog Festivala soli Kazališna družina Kolarin izvest će  predstavu “Matrimonijo” Joza Lovrića Jadrijeva sutra, u nedjelju, 8. rujna u 20:00 sati u Tvrđavi Kaštio. 

Omiljena dubrovačka kazališna družina stiže na Festival soli na radost stonske publike! Predstava je hommage nezaboravljenoj Žuži Egrenyi i Jozu Lovriću Jadrijevu. Prodaja ulaznica bit će dostupna sat vremena prije početka predstave ispred ulaza u Kaštio. Predstava traje 60 minuta, a cijena ulaznice je 7€.

Pred kraj festivala koji traje još sljedeći tjedan, u sljedeću subotu, 14. rujna “Lionsice” će govoriti o ljubavi za Udrugu Djeca Pelješca od 19:00 sati u Kneževu dvoru. Podsjećamo i kako se Eko Placa - sajam tradicijskih proizvoda Stona, Pelješca i raznih OPG-ova na stonskom Trgu kralja Tomislava i dalje može posjetiti sve do 15. rujna u radnom vremenu od 9:00 do 13:00 te 18:00 do 21:00 sati. Do samoga kraja u ponudi će biti i posebni festivalski meniji koje su četvrtu godinu za redom osmislili stonski i pelješki restorateri i vinari te ih se može kušati sve do samog kraja festivala - popis je dostupan na webu: https://festivalsoliston.com/eno-gastro-dani-festivala-soli/.

Popularni Članci