'

DUBROVNIK UZ 'VATRENE' Pratite dvoboj s Albanijom u Ljetnom kinu Lapad, uz veliki LED ekran

Autor: dubrovackidnevnik.hr
UEFA Euro 2024 za Hrvatsku reprezentaciju nije krenulo najbolje, no Dubrovnik je gorio od podrške „Vatrenima“, a navijači s velikim nestrpljenjem iščekuju novu utakmicu. Ovog puta, naši igrači će odmjeriti snage s reprezentacijom Albanije u srijedu, 19. lipnja s početkom u 15:00 sati u Hamburgu, a Ljetno kino Lapad će ponovno biti centralno mjesto s kojeg će navijati Dubrovčani i njihovi gosti.

Program počinje dva sata prije utakmice, odnosno od 13 sati. Navijače očekuje glazba, hrana i piće, a ulazak je besplatan. Organizatori pozivaju sve da dođu u bojama Hrvatske nogometne reprezentacije i ponesu navijačke rekvizite. 

Posebne pripreme zbog dnevnog termina utakmice

"Svjesni smo da dnevni termin utakmice i visoke temperature mogu utjecati na udobnost kod gledanja utakmica na otvorenom, stoga smo osigurali postavljanje suncobrana koje će pružiti hlad i omogućiti svim posjetiteljima da uživaju u utakmici u ugodnim uvjetima. Uz hladno piće, ukusnu hranu i navijačku atmosferu, naš cilj je osigurati najbolji mogući doživljaj za sve prisutne. Odaziv posjetitelja, atmosfera i zajedništvo, usprkos lošem rezultatu u prvoj utakmici, su nas sve oduševili i uz nadu za bolji rezultat dat ćemo sve od sebe da tako ostane do kraja – poručili su iz organizacijskog tima .

Nakon poraza od Španjolske, pobjeda u ovoj utakmici je od presudne važnosti za nastavak natjecanja. Navijačka podrška reprezentaciji nikad nije izostala pa će tako sigurno biti i ovog puta kako na stadionu u Hamburgu, tako i diljem Hrvatske.

Za više informacija i najnovije vijesti, pratite društvene mreže Euro u Ljetnom kinu Lapad.  Prijenos utakmica organiziran je uz podršku Turističke zajednice grada Dubrovnika", stoji u objavi organizatora. 

Popularni Članci