DJ SENZACIJA EATS EVERYTHING Donosimo sve detalje o ekskluzivnom eventu u klubu Revelin

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Donosimo sve detalje o ekskluzivnom eventu.

Na ekskluzivnoj zabavi najutjecajnijeg svjetskog časopisa za elektronsku glazbu, DJ MAG-a nastupa DJ senzacija Eats Everything. Višestruko nagrađivana Britanska tiskana publikacija, časopis DJ MAG čija je naklada milijunska, a nalazi se u prodaji diljem Europe, Azije, Sjeverne i Južne Amerike slavi svoj 28. rođendan u dubrovačkom Culture Clubu Revelin. 

Glavna zvijezda večeri je britanski DJ koji jede sve, odnosno Eats Everything. Još nije poznato tko će mu se od slavnih kolega sa službene  liste Top 100 najboljih svjetskih glazbenih producenata pridružiti za DJ pultom. Tijekom večeri pripremaju se brojna iznenađenja, a očekuju se i brojni ugledni gosti sa svjetske klupske scene. Zabava nije zatvorenog tipa, već je samo ograničena brojem posjetitelja. Samo 600 najbržih će moći uživati u najekskluzivnijoj zabavi ovog ljeta na Jadranu koja počinje sutra od 23:00 sata. 

Zabave DJ MAG su jako dobro medijski popraćene svugdje u svijetu. Ovom prilikom će se Dubrovnik i klub Revelin upisati na popis jedinstvenih lokacija odabranih za organizaciju svjetskog eventa.

Posljednji kontigent ulaznica se nalazi u prodaji. Ulaznice su dostupne u uredu Revelina sutra do 16:00 sati, u Casablanca Baru svake večeri od 20 sati i online na službenoj stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na 098 533 531.

Popularni Članci