test

DONATORSKI DAN ZA DOM ZA STARIJE Župa svetog Mihajla za dostojanstven boravak u zadnjoj životnoj etapi

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Župa svetoga Mihajla Lapad organizira Donatorski dan za Dom za starije osobe Dubrovnik, koji skrbi o 152 korisnika, kojima žele osigurati dostojanstven boravak u njihovoj zadnjoj životnoj etapi.

Zato je u sjedištu akcije čovjek sa svojim neupitnim dostojanstvom, a riječ je o starijim osobama, „prikovanim“ uz svoje krevete te je neophodno da isti budu visokokvalitetni kako bismo korisnicima osigurati najbolje što današnja tehnologija proizvodnje medicinske opreme pruža.

Cilj ove akcije je osigurati 50 medicinskih elektromotornih kreveta, madraca i pripadajućih noćnih ormarića.

"Stoga vam upućujemo srdačni poziv da dodete na sportske terene Župe sv. Mihajla u što većem broju s obitelji i prijateljima u subotu 25. studenog 2023. godine s početkom u 11 sati", napisali su iz Župe svetog Mihajla te dodali da će druženje trajati dugo jer se slavi i sveta Kata, pa pozivaju sve Kate da proslave imendan s prijateljima. 

Za pjesmu i zabavu pobrinut će se domaća klapa Ragusavecchia, a dolazi i glazbeno iznenađenje iz Šibenika! Bit će to dan za pamćenje na svim razinama humanosti, ljubavi, dobrote, radosti, solidarnosti... 

Zato se priprema jedna gastro delicija, koju su rijetki probali, a imat će prilike uz glazbu i druženje uživati u daleko poznatom skradinskom rižotu, koji se priprema najmanje 12 sati uz najkvalitetnije naimirnice odnosno sastojke. 

"Prigoda je da svi zajedno kao i uvijek pokažemo dobru volju, i u dobrom društvu svijetu oko sebe pružimo ljubav koju nosimo u sebi", poručili su Župe svetog Mihajla. 

Donacije: 

DOM ZA STARIJE OSOBE DUBROVNIK

Branitelja Dubrovnik 33

OIB: 157957993389

IBAN: HR9323900011100021071

MODEL: HROO

P0ZIV NA BROJ: 15795793389

OPIS: Donacija za medicinska pomagala

Popularni Članci