Damir Kedžo nastupa u Pridvorju: Volim nastupati u prostorima koji su spoj čovjeka i prirode

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Akustičnim koncertom ispred čarobnog  Kneževog dvora u Konavlima, na terasi kušaonice Traversa, Damir će prirediti nezaboravno Mediteransko veče, ljubavi i dobre pjesme za sve goste u publici. 

“Jedva čekam koncert. Spreman sam ja, moj bend, set listu smo pomno izabrali i čekam vas dragi ljudi da pjevate s nama. Volim nastupati u prostorima koji su spoj čovjeka i prirode i mislim da će publika jednako uživati što u mojim pjesmama , što u nekim od najljepših klasika hrvatske glazbe. Veselim se i vidimo se 12. lipnja“, kaže nam Damir uoči koncerta.

Pjevat će Damir u Konavlima svoje najveće hitove, ali i najljepše pjesme svojih dragih kolega, koje publika voli slušati i pjevati. 

Ulaznice su u prodaji 

Osigurajte svoje mjesto i uživajte s Damirom u prekrasnoj večeri koju vam Damir, ekipa kušaonice Traversa pripremaju 12. lipnja u 21 sat. 

 

Zbog ograničenog broja mjesta kupite ulaznicu i  dođite na vrijeme, koncert počinje u 21 sat.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna možete kupiti u: Caffe bar "Mali" Pridvorje, Caffe bar "Zora "Gruda, Caffe bar "Mihael" Cavtat, Caffe bar "Sierra” Čilipi.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Popularni Članci