'

CENTAR ZA JEZIKE SVEUČILIŠTA Počinju upisi u novi ciklus programa učenja stranih jezika

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku, obilježavajući Europski dan jezika, od 26. rujna otvara prijave za upis na  programe učenja stranih jezika. U ponudi su programi učenja engleskog, francuskog, njemačkog, portugalskog, španjolskog i talijanskog jezika te hrvatskog jezika za strance na više jezičnih razina, od početne do napredne.

Jezične kompetencije su jedna od ključnih vještina u suvremenom društvu i osnovni preduvjet za uspješnu socijalnu, kulturnu i ekonomsku integraciju.
Voditeljica Centra za jezike, dr. sc. Zrinka Režić Tolj, v. pred., je istaknula: 'Učenjem stranih jezika upoznajemo drugačije kulture i načine života, razvijamo toleranciju i razumijevanje prema govornicima različitih jezika i njihovim kulturama, usvajamo novi pogled na svijet i stvaramo nove mogućnosti u privatnom i poslovnom životu.'   

Nastava će se izvoditi dva puta tjedno po tri školska sata u popodnevnom terminu. Programi traju 70 sati i osmišljeni su prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (ZEROJ).

Nastava počinje 28. listopada 2024., a završava 31. siječnja 2025.

Po uspješno položenom ispitu polaznici će dobiti potvrdu Sveučilišta u Dubrovniku o poznavanju stranog jezika na određenoj razini.

Rok za podnošenje prijava je do 20. listopada.   

Sve dodatne informacije o programima, prijavi i plaćanju dostupne su na telefon: +385 20 445 878, e-mail: lang@unidu.hr ili na mrežnoj stranici Centra za jezike: https://www.unidu.hr/czj/

Popularni Članci