BRZO PO BESPLATNI PRIMJERAK! Izašao je novi DD petkom, evo što smo ovaj put pripremili

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Novi broj tiskanog izdanja 'Dubrovački dnevnik petkom' je na prodajnim mjestima od jutros.

U novom broju donosimo stanje u Općoj bolnici Dubrovnik oko Covida-19, pola pacijenata su osobe srednje dobi. Turizam je na izmaku, no luksuzni smještaj u Dubrovniku je bio tražen, o čemu više možete pročitati u 'Dubrovačkom dnevniku petkom'. 

Donosimo kako će izgledati nova, rekonstruirana Lapadska obala, ali i fotografije 'favele' sa štakorima u centru Lapada. 

Vesna Delić Gozze za Dubrovački dnevnik oštro komentira kulturnu scenu u Dubrovniku, a profesor Pero Maldini situaciju u susjednoj Crnoj Gori. Pitali smo dubrovačke liječnike što ih je odvelo u politiku. 

'Prvašići' koji su u ponedjeljak prvi put sjeli u školske klupe bili su glavne zvijezde tjedna. Pogledajte kako je izgledao prvi dan u novoj OŠ Montovjerna, ali i na kojega smo naletjeli u điru Stradunom.

To je tek dio tema koje možete pronaći u novom primjerku tiskanog izdanja u butigama PEMO, DB KANTUN, Mini market Hladnica i Tisak trafikama.

Tisak je i dalje dobra platforma, uz portal, da i oglasi dođu do različitih generacija i ljudi, zato vaše male oglase slobodno šaljite na adresu oglasi@dubrovackidnevnik.hr.

Za sve informacije o oglašavanju budite slobodni obratiti se na adresu marketing@dubrovackidnevnik.hr, a za teme i sadržaj na redakcija@dubrovackidnevnik.hr ili urednica@dubrovackidnevnik.hr. 

Popularni Članci