BEACH BAR PONAT Jazz večer uz Maju Grgić večeras u 21

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Beach bar Ponat, u ponedjeljak i utorak ugostit će jazz pjevačicu Maju Grgić, dobitnicu Porina i brojnih drugih nagrada struke.

Nakon vrhunskog Jazz nastupa Valerije & The Soul Sanitizersa u popularni beach bar u 6. i 7.rujna dubrovačku publiku zabavljat će pjevačica Maja Grgić.  

Grgić je rođena u Dubrovniku, Hrvatska, gdje trenutno živi i radi. U 2009. godini izdaje album "Crno i bijelo" koji je nominiran je za dva "Porina"; za najbolji jazz album i najbolji jazz sastav. Skladba "Joe Boy" osvojila je istoimenu prestižnu nagradu. Maja Grgić tada je bila najmlađa skladateljica pobjednica "Porina".

U  stalnoj  je  potrazi  za  napredovanjem,  sudjeluje  na  brojnim  jazz  seminarima  i privatnim predavanjima majstorske klase, a u intimnoj šumskoj atmosferi Beach bara Ponat nastupit će u pratnji svog benda, odnosno okupljene ekipe prijatelja i vrhunskih i nagrađivanih glazbenika.

Njen bend na ovom nastupu mahom čine nagrađivani i supješni glazbenici: Teo Martinović na klaviru, Srđan Marković na gitari, Hrvoje Radović na bubnjevima te Ante Jurinović na bass gitari. Teo Martinović rođen je 1967. godine u Dubrovniku,počeo svirati u dobi od 4. godine. Samouk, Martinović je dobitnik Porina s grupom “Vještice”,dobitnik je i 1. nagrade na natjecanju mladih jazz talenata 1996. godine u Zagrebu, a surađivao je s grupom Bare i plaćenici,Ivanom Kindl,Jacquesom Houdekom,sestrama Husar,Oliverom Dragojevićem,grupom Folkestra...Martinović je također dobitnik Porina za produkciju jazz albuma grupe Boilers. Srdjan Marković  glazbenik koji je gitaru krenuo svirati sa 7 godina.Tijekom godina bio je pod utjecajem raznih glazbenih žanrova kao što su: Klasični Jazz,Flamenco,World and Gypsy Jazz i Bossa nova. Ante Jurinović rođen je 3.5.1986. u Opuzenu u glazbenoj obitelji. 2014.godine Hrvatska Glazbena Unija (HGU) dodijelila mu je nagradu ' Status' za najboljeg hrvatskog bassistu u kategoriji pop, rock i urbane glazbe, a 2019. HGU mu ponovno dodjeljuje nagradu 'Status', ovog puta za najboljeg Hrvatskog bassistu u kategoriji jazz glazbe.

Ova skupina vrhunskih i talentiranih glazbenika koja će nastupiti u intimnoj atmosferi Ponta zagarantiran su recept za ugodno druženje i dobru zabavu.

Popularni Članci