ULAZ JE BESPLATAN! Ana Rucner i Policijska klapa sv. Mihovil nastupaju u Kneževom dvoru, razlog je hvalevrijedan

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Prigodni koncert proslavljene glazbene umjetnice Ane Rucner i Policijske klape Sv. Mihovil koji će se održati u ponedjeljak, 20. lipnja s početkom u 19:45 sati, u Kneževom dvoru. 

Povod održavanja koncerta je modernizacija kampanje "Manje oružja-manje tragedija" čiji je ovogodišnji promotor Ana Rucner koja će tu večer svirati na glazbalu napravljenom od dragovoljno prikupljenog oružja. 

Radi se o izuzetno uspješnoj Kampanji o čijoj uspješnosti govore njeni rezultati koji će se prezentirati, a čiji je cilj senzibilizirati javnost i potaknuti je na dragovoljnu predaju oružja, kao i utjecati na podizanje razine svijesti građana o opasnostima nestručnog rukovanja oružjem i minsko-eksplozivnim sredstvima. 

Drugim riječima, želi se potaknuti građane da iz svojih domova uklone sve ono što njih ili članove njihovih obitelji može ugroziti zbog čega slogan akcije glasi „Riješite se oružja bez sankcija i učinite svoj dom sigurnijim“.

Dugoročno, akcija je povezana sa željom stvaranja  sigurnije budućnosti u kojoj će se zlouporaba oružja svesti na najmanju moguću mjeru i težnjom za uspostavljanje snažnije veze između policije i građana.

Koncert je besplatan. 

Popularni Članci