'

„Kandidirat ću se za predsjednicu HNS-a!“

Autor: dubrovackidnevnik.hr
„Situacija u stranci nije laka, ni ljudski, ni politički“, poručila je Vesna Pusić za Globus te dodala kako nema pretjeranu želju sjediti na vrhu kolača, ali mora uraditi sve kako bi vratila HNS na treće mjesto u državi. Najavila je kako će se ipak kandidirati za predsjenicu stranke, a izgleda da to podržavaju i neki važni stranački ljudi, kao što je ministar Ivan Vrdoljak.

Iako je do sad bila poprilično suzdržana od komentara na ovu temu, Pusić je sigurna u svoju kandidaturu u ožujku, a vjeruje i kako će sadašnji predsjednik HNS-a na to reagirati vrlo pozitivno. Također predviđa kako će njena kandidatura ostalim članovima stranke biti „nešto novo“.

Javnost nagađa kako Čačić neće biti pretjerano zadovoljan njenom odlukom, kao i to da nije osobito raspoložen za napuštanje vodećeg mjesta u stranci. „Mislim da to nije tema o kojoj bih sad mogla raspravljati, ali dogovorena je procedura koja je s obzirom na situaciju veoma logična. To je pravni aspekt, a ono o čemu se u stranci treba voditi računa je politički aspekt“, zagonetno će Pusić za Globus.

Popularni Članci