Zoran Šprajc otkrio zašto danas slavi drugi rođendan: 'Lako sam mogao ostati bez glave!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: screenshot
Voditelj i urednik RTL-ove informativne emisije 'RTL Direkt' Zoran Šprajc na današnji dan slavi svoj drugi rođendan. Naime, Šprajc je preživio dva infarkta, a oba su se dogodila upravo na današnji datum - 23. studenog. Tim povodom voditelj se javio svojim pratiteljima na Instagramu.

- Kad kroz život juriš kao muha bez glave, lako je onda ostati i bez glave. Kod mene se čak zna i koji bi to mogao biti dan. Baš današnji dan, 23.11. Oba infarkta u razmaku 6 godina, imao sam baš na ovaj dan. I sretno sam ih preživio pa mi ovaj dan zapravo drugi rođendan - napisao je Šprajc. 

Otkrio je i kako njegov život izgleda danas te je li izvukao pouku iz svega što mu se dogodilo. - Jesam li što naučio, jesam li što usporio? Malo ili ništa. Brzina mi je mana, a ne vrlina, al bez nje ne mogu. Ipak današnji zavoj uredno prolazim, držim se svoje strane kolnika, valjda ću izdržati do kraja dana. Sutra ćemo već lako - poručio je Šprajc. 

Za kraj je uputio i jednu važnu poruku svim svojim pratiteljima. - Čuvajte se, usporite ako možete, ne morate juriti kroz život, neka život juri kroz vas. Pusa svima - napisao je Šprajc na svom Instagramu na kojem ga prati više od 76 tisuća ljudi. 


Popularni Članci