Unatoč suspenzijama u HSS-u Raguž je članovima i dalje predsjednik

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Kandidat za zamjenika gradonačelnika Grada Dubrovnika na predstojećim lokalnim izborima Željko Raguž održao je redovni sastanak s mladim članovima suspendirane gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke.

Na javnom mjestu umjesto u stranačkim prostorijama skupilo se više od 60 mladih, a druženje je proteklo u opuštenoj, ali predizbornoj atmosferi. Još jednom iskazana je nedvojbena i jednoglasna potpora Andru Vlahušiću, kandidatu HNS-a za gradonačelnika Dubrovnika, koji se također obratio mladima.

Za idući tjedan najavljen je sličan skup s drugim dijelom bivšeg članstva različitih generacija koji također podržavaju politiku HSS-a kakvu je vodio Željko Raguž, a to je da se Dubrovnik voli i vodi iz Dubrovnika, a ne iz Zagreba ili Metkovića.  

Podsjetimo, Željko Raguž je u proteklih godinu i pol dana predano i sustavno radio na osnaživanju dubrovačkog ogranka HSS-a. Nakon donesene odluke o izlasku na prijevremene izbore s koalicijom predvođenom HNS-om suspendirana je čitava gradska organizacija stranke.

Srdačan pozdrav,
suspendirani članovi GO HSS-a Dubrovnik

Popularni Članci