TURISTI PREVRŠILI SVAKU MJERU Incidenti se zaredali, a tek je sredina svibnja

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Splićani se žale raskalašene turiste koji ih teroriziraju u noćnim satima. Strahuju od ljeta, ako je već ovakva situacija u svibnju.

- Kad su me momci koji su mi u dva sata u noći urlali pod prozorom vidjeli da ih snimam počeli su mi pokazivati stražnjice, a jedan me gađao bocom piva - zgroženo Slobodnoj Dalmaciji javlja G.K., stanarka koja ima nesreće da je posljednjih godina njezin dvor postao javni WC za raskalašene goste iz obližnjeg noćnog kluba 305 u kojemu se mahom okupljaju mladi stranci.

- Zvala sam policiju koja je došla, potom su otišli u Marmontovu tako da nisam vidjela jesu li postupali i što je dalje bilo. Zaštitar kluba je došao i otjerao ih. I zaštitari su bili zgroženi, ispričavali su se, da su jednostavno nemoćni! - javlja Slobodnoj Dalmaciji stanarka. Sudeći po naglasku i izgledu, riječ je o mladim Britancima.

Žena se jada kako praktički ne spavaju od kada je klub otvoren, a sad je evo već četvrta godina da radi.

- Restorani su oko nas, ali to nikad nije bio problem. Međutim, ovo s klubom je potpuno promijenilo događanja oko nas, nesnošljivo je postalo! Znači, svaku noć od 25.3. pa do 1.12. je tamo nered. I prije su stranci proizvodili buku, ali kratkotrajnu i u prolazu. Sada je ovo epicentar - žali se žena.

Snimila je i dvije cure koje su se pijane valjale po podu i bolje da ne prepričavamo što sve radile. Bit ćemo blagi pa tek napisati da se ljudi sprdaju da će se "priladit tako gole na ladnom kamenu‘.

Sinoć snimljena i jedna šinjorina koja se, vjerojatno za potrebe instagram storyija, skinula u crveni jednodijelni kostim i okupala u pirji nasred Marmontove. Neki su se zgražali, a nekima je baš super. Svakako, bolje da pozira nego da urinira u fontani, jer i tome smo, na žalost, svjedočili, piše Slobodna Dalmacija.

Popularni Članci