'

Sergej Trifunović uhićen na granici sa Srbijom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Klečak
Glumac Sergej Trifunović uhićen je na graničnom prijelazu Bajakovo pri prelasku iz Srbije u Hrvatsku.

Kako piše Slobodna Dalmacija, uhićen je oko ponoći te će tijekom dana biti doveden u Split na Općinski prekršajni sud, gdje ga čeka novo suđenje. Spomenuti medij navodi da Trifunović očito nije vratio dug Hrvatskoj nakon što je zbog svojeg psa uhićen u rujnu prošle godine u Splitu. Građani su ga tad prijavili jer je na plaži Kaštelet držao svojeg psa bez nadzora, što je neke prisutne uznemirilo.

Predmet istraživanja je objava na društvenoj mreži od 10. rujna prošle godine, navodi N1. Iz policije podsjećaju da je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je Trifunović počinio prekršaje članka 5. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

"Objavio je tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike navodeći kako su splitski policajci iznudili preko tisuću eura", navode u PU splitsko-dalmatinskoj. 

Trifunović je napisao da su "splitski policajci iznudili preko tisuću eura" pa dodao: "Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Sad vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu potjernicu."

Popularni Članci