test

PUN POGODAK Promijenjen termin emisije RTL Danas, ostvarena odlična gledanost

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Središnja informativna emisija RTL-a 'RTL Danas', koja je jučer prvi puta emitirana u novom terminu s početkom u 19 sati, ostvarila je najveći udio u gledanosti od svih informativnih emisija.

Gledatelji 'RTL Danas' odlično su prihvatili promjenu termina središnje informativne emisije RTL-a koja je jučer bila gledanija od konkurentskih te u udarnom terminu ostvarila 21,3 posto udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina dok je idući konkurent imao 16 posto udjela u gledanosti.

Gledatelji su još jednom pokazali da večeri najradije provode uz RTL pa je, uz to što je glavni kanal bio najgledaniji kanal u udarnom terminu s 19,66 posto udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49, te za čak 26% gledaniji od prvog konkurenta, grupa RTL kanala ostvarila 28,62 posto udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 i  također bila gledanija od konkurentske.

Omiljeni kulinarski show 'Večera za 5 na selu' ima vjernu publiku i standarno postiže odlične rezultate  te jučer je ostvario sjajnih 27 posto udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49. Gledatelji su odlično prihvatili i početak nove serije RTL-a 'Miriše na ljubav' čija je prva epizoda sinoć bila gledanija od konkurentske strane serije.

Relevantni, sadržajni i informativni 'RTL Danas' pratite svakoga dana u novom terminu od 19 sati. Nakon središnje informativne emisije od ponedjeljka do petka u 20.15 slijede zabavne kulinarske minute 'Večere za 5 na selu', a od 21.15 istim danima pratite pravu ljetnu poslasticu, globalnu hit seriju 'Miriše na ljubav'.

Popularni Članci