Prije godinu dana napustio nas je Rajko Dujmić

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Od posljedica prometne nesreće u kojoj je zadobio teške ozljede glave, točno prije godinu dana je u Rijeci u 66-oj godini preminuo hrvatski skladatelj i glazbenik Rajko Dujmić.

Rajko Dujmić zadobio je teške ozljede nakon što je 29. srpnja doživio prometnu nesreću kod Ravne Gore i od tada se nalazio na odjelu intenzivne njege u KBC-u Rijeka. Vikendica obitelji Dujmić nalazi se u Gorskom kotaru i to je njihova oaza mira i mjesto na kojem su proslavili brojne obiteljske fešte i Snježana Dujmić zbog radova u vikendici je bila već tjedan dana,  a dan prije nesreće su joj se pridružili i Rajko i njegov sin Tin. Naime, kako je ispričala Snježana za Večernji list, taj je  datum je poseban za Rajka i nju jer su se tada upoznali i planirali su navečer tim povodom otići u Delnice na večeru, ali nažalost to se nije dogodilo. 

Rajko se nakon ručka svojim automobilom zaputio u Ravnu goru s namjerom da joj kupi poklon za godišnjicu. Na povratku iz Ravne gore doživio je tešku prometnu nesreću, a u pomoć su mu odmah priskočili ljudi koji žive u blizini i od njih je Snježana saznala kako je Rajko bio pri svijesti do dolaska Hitne pomoći, a na putu do bolnice pao je u nesvijest i tako izgubio životnu bitku.

Popularni Članci