test

Učitaje prijašnje vijesti
NAJAVLJENO NA OKRUGLOM STOLU

ODLIČNE VIJESTI ZA RODITELJE Uvodi se očinski dopust, trajat će 10 dana i primit ćete punu plaću

Povodom Međunarodnog dana obitelji Središnji državni ured za demografiju i mlade organizirao je okrugli stol „Roditeljstvo iz muškog kuta“.
TUŠ Dubrovnik

Marijana Đuka osvojila prvo, a Ivana Menalo peto mjesto na natjecanju strukovnih škola

U organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih održano je državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2022 na Zagrebačkom velesajmu.
hoda za život

Željka Markić komentirala slučaj Mirele Čavajde

Inicijativa Hod za život, obitelj i Hrvatsku, organizira sedmi po redu Hod za život. 
investicija

POGLEDAJTE RAČUNICU Koliko je zapravo isplativ posao s apartmanima

Je li posao s apartmanima baš tako dobra investicija?
ŠTO NAS ČEKA?

Sve poskupljuje, ali ovaj stručnjak ima drugačiju prognozu: Doći će možda do snižavanja cijena

Ekonomski analitičar Damir Novotny gostovao je u studiju Net.hr-a gdje je komentirao uvođenje eura u Hrvatsku, kao i tvrdnje da će cijene u Hrvatskoj skočiti kada uđemo u eurozonu.
prvi hrvatski predsjednik

Danas je stota obljetnica rođenja Franja Tuđmana; bio je najmlađi general JNA, nakon Hrvatskog proljeća uhićen, biran na demokratskim izborima

Danas je stota obljetnica rođenja prvog hrvatskog predsjednika. Svečano će se obilježiti u njegovom rodnom Velikom Trgovišću, Zagrebu i Vukovaru. 
razotkriveno u emisiji provjereno

KRIPTOVALUTE Dubrovčanina Filipa Puljizevića optužuju da je prevarant, a on za Provjereno govori: I mene su prevarili!

Bitcoin, kripto valute, trgovanje istima, brza zarada odmah i sada, tako funkcionira moderan svijet. Mnogi su se na takvim poslovima obogatili, ali se i dalje malo zna o tom poslu u Hrvatskoj. Ima onih koji su se okušali i uložili desetke tisuća, obećana im je zarada, a ostali su bez svega.
nacionalni plan

Policija poziva za prijavu projekata iz područja sigurnosti cestovnog prometa

Temeljem Plana nabave Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2021. do 2030. predviđeno je provođenje različitih preventivnih aktivnosti, a osigurana sredstva iznose 1.580.000 kuna. Rok za prijavu je 12. 6. ove godine.
ČESTITAMO

Novinar Slobodan Nano Vlašić dobitnik je nagrade HRT-a 'Ivan Šibl' za životno djelo

Novinar HRT – Radio Dubrovnika Slobodan Nano Vlašić dobitnik je Nagrade Hrvatske radiotelevizije za životno djelo „Ivan Šibl” za svoj dugogodišnji rad i izniman angažman.
potaknuti mirelinom borbom

ODRŽANI PROSVJEDI DILJEM HRVATSKE Kostimi iz Sluškinjine priče, mučne priče iz bolnica, borba za prava žena (FOTO)

Danas se u više hrvatskih gradova održao prosvjed pod nazivom "Dosta! Uništavanja javnog zdravstva i zanemarivanja zdravlja žena!" u znak solidarnosti s Mirelom Čavajdom i svim ženama kojima su u Hrvatskoj uskraćeni zakonski zajamčen prekid trudnoće i drugi oblici zdravstvene skrbi.
prognoza za nadolazeće ljeto

PRVA DUGOROČNA PROGNOZA Evo kakvo nas vrijeme na ljeto očekuje

Meteorološki servis Severe Weather objavio je prvu dugoročnu prognozu za nadolazeće ljeto u Europi. U svojim prognozama Severe Weather koristi tri modela - ECMWF, UKMO i CFSv2. Razdoblje prognoze na koje se SWE usredotočio u svim modelima je lipanj, srpanj i kolovoz. Čini se da nas čeka jako vruće i suho ljeto.
TUŽNO

POTRESNO PISMO MIRELE ČAVAJDE 'Moj Grga, moj sine… Mama, tata i braco te vole najviše na svijetu'

Mirela Čavajda, kojoj su u 6. mjesecu trudnoće hrvatske bolnice sve do srijede odbijale dopustiti prekid trudnoće, iako dijete ima veliki tumor na mozgu zbog kojega će vjerojatno umrijeti ili živjeti kao biljka, napisala je potresno pismo javnosti. Jutarnji list ga donosimo u cijelosti.
prognoza

Danas temperature idu i preko 30°C, za vikend se očekuje jača promjena

Hrvatsku danas očekuje pretežno sunčano i vrlo toplo, u unutrašnjosti i vruće vrijeme, a temperature će se penjati i preko 30 Celzijevih stupnjeva, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).
Učitaj još vijesti