Ovo je žena koja je smrtno stradala u nesreći u Prapratnom, bila je plesna partnerica Marka Cibocija

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ruskinja Polina Golubeva poginula je u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Pelješcu.

Plesačica je stradala u BMW-u koji je upao u more, piše Dalmatinski portal. Marko Ciboci, član žirija u showu Ples sa zvijezdama, na Instagramu se oprostio od Poline koja mu je bila plesna partnerica. Podijelio je nekoliko fotografija s njom i napisao emotivnu objavu.

"Prije nekoliko sati snimali smo Ples sa zvijezdama na temu ljubavi. Sjedio sam u stolici i razmišljao kako je život lijep i da je život dar. Zahvalan sam na svakoj osobi u svom životu, a jedna od njih bila si ti. Za manje od 24 sata napustila si nas i ostavila si veliku prazninu u našim srcima i životima", započeo je Marko objavu.

"Imali smo zajedničku prošlost s usponima i padovima koju ne bih mijenjao ni za što na svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti drago i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo mi dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas.

Čak i od tamo ćeš mi govoriti: 'Marko, začepi.' Znam da nas nisi ostavila, da si i dalje tu s nama i da ćeš zauvijek biti moja 'krasivaya devusha'. Zauvijek tvoj plesni partner", napisao je Marko. 

Polina je rođena i odrasla je u Rusiji. Bila je na ljetovanju u Hrvatskoj 2001. godine i zaljubila se u zemlju te se odlučila ovamo doseliti. Željela je raditi kao pravnica u Hrvatskoj, no to joj nije pošlo za rukom pa se posvetila plesu. Ostvarila je zavidnu karijeru. 

Polina je radila i kao PR-ovka u Marini Frapi u Rogoznici i Dubrovniku. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marko Ciboci (@markociboci)

Popularni Članci