NAKON LUDE ZABAVE Goli Francuz u ranim jutarnjim satima divljao po krovovima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
 Splićanin je na popularnom virtualnom okupljalištu Splićana objavio fotografiju golog muškarca kako se u zoru pentra po krovovima Radunice.

- Strana radna snaga. Krovopokrivač iz Francuske u Radunici - napisao je ironično. Naravno da tip nije krovopokrivač, nego 'puknuti' turist, a mladić koji ga je fotografirao dobro zna odakle je došao jer je cijelu noć slušao njegovo urlikanje na francuskom jeziku.

- Dakle, nakon cile noći ludovanja, urlikanja i glasne muzike, jutros u 5.30 sam, kao i ostali susjedi, bio na prozoru...I odjednom se ovaj penje i urliče na krovu. Dok sam dohvatio mobitel, on se okrenuo prema mojoj majci i počeo joj se smijati. Poslikao sam ga, a on je s jednog krova otišao na drugi pa na treći krov i onda skočio na ulicu Trumbučac - prepričava za Slobodnu Dalmaciju mladić iz Radunice dramu koja je trajala cijelu noć.

Ujutro je pozvao policiju i sačekao ih.

- Došla su dva starija policajca koji ne znaju engleski. Pokazao sam im gdje je ulaz u apartman u kojem je momak odsjeo s prijateljima. Vrata su bila otvorena, on gol, a druga dvojica u boksericama. Policajac ga je na tečnom hrvatskom jeziku pitao: 'Dobro, jesi ti normalan pa skačeš po krovovima? Jesi li moga poginit?.' Ovaj ga je onako tupo samo gledao... Policajac se okrenuo i on i kolega su otišli - svjedoči ovaj sugovornik scenama iz Radunice.

On nije vidio je li mu policajac uzeo podatke, ali ne bi se začudio da nije. 

- Ja sam policiji pokazao slike i moja majka je posvjedočila što se događalo. Pa zar to ne spada u remećenje javnog reda i mira? Zar to ne vrijeđa osjećaja građana? Pa riječ je o krajnje nedoličnom ponašanju - rezonira za Slobodnu Dalmaciju ovaj Splićanin.

Popularni Članci