Eventim uručio priznanje RTL Musicu za najviše događaja u prodaji u 2019. godini!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
 RTL Music uistinu se može pohvaliti plodnom prošlom 2019. godinom, tijekom koje je organizirala brojne vrhunske koncerte, predstave i evente domaćih i stranih izvođača, a sada je osvojila i važno priznanje za najveći broj događaja u prodaji u 2019. godine koje dodjeljuje Eventim, tvrtka specijalizirana za distribuciju ulaznica.

„Izrazito sam ponosan na nagradu Eventima s najviše prodanih događaja u 2019. godini. Za cijeli RTL Music to je veliko postignuće s više od 25 koncerata koje smo održali u prošloj godini - neke samostalno, ali neke i u partnerstvu. Želio bih istaknuti koncert The Chemical Brothersa u Domu Sportova, Željka Bebeka u Spaladium Areni te Miše Kovača u Areni Zagreb, kao tri najveća i najzaslužnija koncerta za ovu nagradu. U 2020. godini pripremamo još puno toga, ali se veselimo i novim mogućim nagradama“, rekao je voditelj RTL Musica Danko Stefanović, a Damir Vranić, direktor Eventima za Hrvatsku i Sloveniju imao je riječi pohvale za RTL Music.

„Ovim priznanjem želimo vam čestitati na izvrsnoj 2019. godini koju ste obilježili brojnim i iznimno zanimljivim događajima na kojima nam je bilo jako drago sudjelovati stoga ne sumnjamo kako će i ova godina biti puna vaših događaja koje s nestrpljenjem očekujemo.“

RTL Music uspješno djeluje već tri godine, a poslovni im je cilj prikupiti najsposobnije glazbene umjetnike, skladatelje, tekstopisce, producente, izvođače i ostale kreativne ljude iz glazbene industrije, stoji u obavijesti RTL-a. 

Popularni Članci