Adventure Dubrovnik visoko je rangiran na najvećoj svjetskoj turističkoj platformi

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Adventure Dubrovnik nagrađen je vrijedim priznanjem.

Tvrtka Adventure Dubrovnik sa zadovoljstvom je objavila kako je njihov izlet Adventure Dubrovnik Sea Kayaking and Snorkeling tour odabran od strane Tripadvisora kao pobjednik 2020 Tripadvisor Travelers’ Choice™ Best of the Best Awards for Experiences u kategorijama:

Top 25 Experiences - World (gdje su rangirani deseti)

Top 10 Experiences - Europe (gdje su rangirani peti)

Nagrade Tripadvisora su među najvećim mogućim priznanjima u turizmu. Tripadvisor je najveća svjetska turistička online platforma s preko 250.000 različitih aktivnosti u ponudi. Adventure Dubrovnik izlet kajakom je prvi hrvatski turistički izlet koji je svrstan u Tripadvisor top 10 aktivnosti u svijetu. 

"Naš izlet je ove godine jedini hrvatski turistički izlet uvršten u top 25 aktivnosti u svijetu. Ovim priznanjem Adventure Dubrovnik je rangiran na prvom mjestu među svim kajaking kompanijama na svijetu, a Hrvatska broj jedan kajaking destinacija na svijetu za 2020. godinu. Ova nagrada je priznanje napornog rada i zalaganja našeg tima. Zaljubljenici smo u našu zemlju i zahvalni smo na prilici da podjelimo ljepote naše zemlje s gostima na našim izletima. Oduševljeni smo činjenicom da smo u top 5 aktivnosti u Europi. Ostvarenje je našeg sna da smo u top 10 aktivnosti u cijelom svijetu, na tome smo radili posljednih 10 godina", naveli su iz Adventure Dubrovnik te se zahvalili "prekrasnom timu i gostima bez kojih ovo ne bi bilo moguće."

Popularni Članci