BIO JE NAJMLAĐI MEĐU NATJECATELJIMA Dubrovčanin s ekipom osvojio dosad rekordan iznos u Potjeri!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: HRT/Večernji list
Ekipa u sastavu Marko, Julije, Robert i Antonio osvojila je čak 294 tisuće kuna, oborivši dosadašnji rekord za 54 tisuće kuna.

Večerašnje izdanje Potjere donijelo je dosad najveći iznos u 954 emsije popularnog kviza. Ekipa u sastavu Marko, Julije, Robert i Antonio osvojila je čak 294 tisuće kuna, oborivši dosadašnji rekord za 54 tisuće kuna. Dečki su na kraju pobijedili lovca Krešimira Sučevića Međerala.

Prvi je igrao Marko iz Pule, koji je na osvojenih 28 tisuća kuna uzeo višu ponudu od 100 tisuća. Julije iz Zadra obranio je svojih 14 tisuća kuna, a kao treći igrao je poznati kvizaš Robert Lojpur iz Splita, koji je u prvoj minuti osvojio 17500, a zatim je uspio s višom ponudom od 90 tisuća kuna. Posebno je iznenadio najmlađi natjecatelj Antonio Mustahinić iz Dubrovnika, koji je također išao na višu ponudu i uzeo 90 tisuća kuna. 

U završnoj Potjeri u dvije minute imali su 16 točnih odgovora, a Krešo nije znao tri svoja odgovora koja je ekipa znala zahvaljujući veteranu Lojpuru, piše Večernji.

- Dečkima nemam što prigovoriti, drago mi je da nose rekordni iznos i da HTV neće morati zbog ovog povisiti pretplatu. Žao mi je što se više nećemo vidjeti ovdje, kazao je Sučević-Međeral. Ekipi je na rekordnom iznosu čestitao i urednik Potjere Igor Grković.

- Ekipa je najbolje pokazala kako se igra ovaj kviz: uz odlično znanje, kontrolirani rizik, timsku suradnju i izvrsnu igru u završnoj potjeri. Mislim da je najveći kvizaški dobitak ove Potjere to što su ekipi gotovo jednako doprinijeli iskusni znalac poput Roberta Lojpura i mladić poput Antonija Mustahinića. Nevjerojatno izbalansiran tim, kazao je Grković za Večernji list.

Popularni Članci