ZAMJENIK U ĐIRU: Željko Raguž obišao gradilišta na Bosanki, u Knežici i Novoj Mokošici

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grad Dubrovnik
Na Bosanki se uređuje prometnica od spoja s magistralom do skretanja za naselje Žarkovica. Radi se na sanaciji cijelog dijela prometnice uz određenja proširenje na pojedinim mjestima, ovisno o prostornim mogućnostima i imovinsko pravnim odnosima. Dužina trase na kojoj se radi je oko 850 metara, a rok izvođenja radova je sredina sljedećeg tjedna.


U Knežici na cesti za predio Bušljeno su u tijeku radovi na sanaciji postojeće ceste uz određena proširenja od potoka do zadnje kuće u dužini od 450 metara. Uz asfaltiranje dionice, cesta će se djelomično proširiti, a u sklopu ovih radova postavit će se i cijev za telekomunikacije. Završetak radova očekuje se kroz dva do tri tjedna.

Zamjenik Raguž u Mokošici je obišao radove i na izgradnji nogostupa u dužini od 250 metara u Ulici od izvora gdje se jednim dijelom uređuje postojeći nogostup, a najvećim dijelom se gradi novi. Na dijelu ulice potrebno je izmijeniti vodoopskrbi cjevovod što će produžiti rok radova. U dogovoru s Gradskim kotarom Mokošica, uz izvođenje ovih radova uredit će se i odlagalište za otpad kako bi se premjestili kontejneri na prikladniju lokaciju. Završetak radova u Mokošici očekuje se početkom rujna.

Popularni Članci