ZA ONE KOJI ZNAJU UŽIVATI: Gurmanski tjedan u dubrovačkim restoranima
Šesnaest dubrovačkih restorana od 6. do 12. travnja na poticaj TZ grada Dubrovnika priredilo je „Proljetni gurmanski tjedan“ u okviru kojeg će se ponuditi odabrani meniji pripremljeni od svježih proljetnih namirnica uz pristupačne cijene. Odaberite nešto iz bogate ponude za sebe i svoje prijatelje i obitelj i iskoristite ovu posebnu travanjsku ponudu.
U dubrovačkim restoranima Chihuahua Cantina Mexicana, Domino, Eden, Gusta me, Klarisa, Kopun, Mimoza, Nostromo – Hotel Petka, Orsan, Pantarul, Porat – Hotel Hilton Imperial Dubrovnik, Pupo, Rozario, Taj Mahal – Hotel Lero i Stari Grad, Sesame, Stara loza – Prijeko Palace na raspolaganju su vam odabrani meniji pripremljeni od svježih proljetnih namirnica uz pristupačne cijene .
U okviru Proljetnog gurmanskog tjedna od 6. – 12. travnja u suradnji s dubrovačkim chefovima iz sedamnaest restorana moći će se kušati svježe kamenice , različiti rižoti, guste juhe, svježa riba, jela od janjetine, boba, graška,kuka i šparoga, pazije , te klasične i originalne slastice koje će zagolicati vaše nepce.
U rasponu cijena od 99 do 380 kuna odaberite restoran i ponudu koja vam najbolje odgovara.
Nakon ukusnog proljetnog obroka i čaše dobogo vina, iskoristite lijepo proljetno vrijeme i prošetajte kamenim ulicama ili šetnicama uz more našeg grada.