ZA DJEČJI ODJEL BOLNICE Provjerite je li vaš listić izvučen u nagradnoj igri

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: OPĆA BOLNICA DUBROVNIK
Izvlačenjem nagradnih listića u prigodnoj emisiji Dubrovačke televizije Zajedno za dječji odjel okončana je humanitarna akcija Soundset Raguse i Crvenog križa za obnovu staklenih stijena na dječjem odjelu OB Dubrovnik kojom je prikupljeno 186 500 kuna.

Najvrjedniju nagradu, sedmodnevno krstarenje Mediteranom za dvije osobe brodom kompanije MSC Krstarenje, dobio je vlasnik listića 2317. Ostali dobitni listići mogu se provjeriti u priloženom PDF dokumentu koji se nakon spremanja na osobno računalo može pretraživati u prozoru koji se otvori utipkavanjem - CTRL+F. Nagrade se preuzimaju isključivo uz predočenje kupona. 

Treba istaknuti kako su mnogi poslovni subjekti uplatili novac za obnovu staklenih stijena na dječjem odjelu, a svoje su listiće prepustili drugima. Tako su, primjerice, TZ Grada Dubrovnika i Udruženje obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik poklonili kupljene listiće Domu Maslina. Također, tvrtka Dubrovnik ceste svoje je listiće darovala Udruzi za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije.

Dubrovačko - neretvanska županija priključila se akciji kupnjom 1190 nagradnih kupona koje je podijelila: Domu za starije i nemoćne osobe Dubrovnik, Domu za starije i nemoćne osobe Domus Christi, Domu za starije i nemoćne osobe i tjelesno ili mentalno oštećene osobe Metković, Domu za starije i nemoćne osobe Majka Marija Petković Blato, Domu za starije i nemoćne Vela Luka, Domu za starije i nemoćne Korčula, Domu za psihički bolesne odrasle osobe Blato, Centru za rehabilitaciju Josipovac i Domu za djecu bez odgovarajuće skrbi Maslina. 

Podsjetimo, kupnjom listića po cijeni od 25 kuna sudionici lutrije pomogli su obnovu dječjeg odjela te tako dobili priliku osvojiti vrijedne nagrade. Uz sedmodnevno krstarenje Mediteranom brodom kompanije MSC Krstarenje, sugrađani, poslovni partneri i prijatelji osigurali su fond od 345 nagrada. 

Sudionici lutrije imali su priliku osvojiti povratne avionske karte, vrijedne poklon bonove, izlete, večere u poznatim dubrovačkim restoranima, hotelska noćenja, stomatološke usluge, wellness pakete, servise automobila, specijalističke preglede, adrenalinske pakete, boce plina, vatrogasne aparate i ostalo.

Također, nagrade su redom donacije proizvoda i usluga tvrtki koje djeluju na području županije, a i šire, poslovnih partnera prijatelja i ostalih koji su bez razmišljanja na taj način odlučili poduprijeti lutriju.
Soundset Ragusa i ovom prilikom zahvaljuje svim volonterima Crvenog križa i Volonterskog centra Dubrovnik, dragim ljudima i prijateljima koji su pomogli prodavati humanitarnu lutriju. 

Popularni Članci