Viktorija Knežević: Možemo je trebao ići s našom koalicijom, bili bismo jači

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović/DD
Viktorija Knežević, kandidatkinja Centra za listi 'Rijeke pravde' za X. izbornu jedinicu osvojila je 1272 preferencijalna glasa. Izborne rezultate je dočekala u Zagrebu, s kolegama iz Centra. Kaže kako je ostvarenim generalno zadovoljna.

„Ovo je prvi put da sudjelujem u nekim izborima aktivno, mislim kako mogu biti zadovoljna, pa i s obzirom na to kako postoji priličan broj birača koji nisu upoznati s preferencijalnim glasovanjem“, izjavila je Knežević koja je u proteklom vremenu snimala i videa na društvenim mrežama u kojima je objašnjavala što je to preferencijalno glasovanje.

Napominje kako je Mato Franković dobio oko 3,5 tisuće glasova što je gotovo jednak broj kad se zbroje preferencijalni glasovi koji su dobili kandidati ljevice – ona, Anita Bonačić Obradović i Đuro Capor.

„Žao mi je što Možemo! nije išao s našom koalicijom jer je sasvim izvjesno kako bismo postavili bolji rezultat. Da smo išli zajedno, devet mandata ne bi išlo HDZ-u, bili bismo u boljoj poziciji i to bi bilo sasvim dovoljno da HDZ ni teoretski ne može sastaviti vladu“, izjavila je Knežević. 

Popularni Članci