'

UGOSTITELJI, IZNAJMLJIVAČI, TRGOVCI... Prijavite svoje usluge i uključite se u Camino Dubrovnik projekt

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović/DD
Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika pozivaju sve zainteresirane pružatelje raznovrsnih usluga na području Dubrovnika da se uključe u projekt Camino Dubrovnik – Međugorje, prijavom svoje usluge na platformi OpenStreetMap, čime će postati dostupni hodočasnicima i turistima kroz službenu Camino aplikaciju.

Ova inicijativa otvorena je za sve, ne samo turističke subjekte već i raznovrsne lokalne uslužne djelatnosti poput trgovina, čistionica, apoteka, ugostiteljskih objekata, smještajnih kapaciteta i drugih pružatelja usluga. 

Zašto se uključiti?

Prijavom na OpenStreetMap, vaš će objekt ili usluga biti vidljivi korisnicima Camino aplikacije, koja povezuje Camino Dubrovnik s Međugorjem, stvarajući tako jedinstveno iskustvo za sve posjetitelje. Ova aplikacija nudi informacije o turističkim točkama, uslugama, atrakcijama i ključnim lokacijama na ovoj atraktivnoj hodočasničkoj ruti.

Kako se prijaviti?

  1. Posjetite web stranicu OpenStreetMap i kreirajte korisnički račun.

  2. Unesite podatke o svom objektu ili usluzi prema dostupnim uputama.

Camino Dubrovnik-Međugorje projekt je koji se realizira u suradnji Grada Dubrovnika i Bratovštine sv. Jakova, službenog hrvatskog predstavnika u središnjoj i najstarijoj Camino instituciji - Nadbratovštini sv. Jakova u Španjolskoj. Dubrovački Camino sadrži šest etapa ukupne dužine 147 kilometara, a sporazum o suradnji na ovom projektu Grad Dubrovnik potpisao je s općinama Dubrovačko primorje, Ravno, Neum, Čitluk te gradom Čapljinom. 

Pridružite se i učinite svoj objekt/uslugu vidljivima na Camino Dubrovnik – Međugorje ruti!

Popularni Članci