'U KOJEM STOLJEĆU ŽIVIMO?' Ljuta Dubrovkinja s Boninova: Danima već nemamo internet ni telefon, nitko ne zna kad bi trebao doći!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavić/PIXSELL
"Deboto cijelu setemanu mi, koji smo korisnici T-coma, nemamo internet, telefon ni Max TV," požalila nam se jedna Dubrovkinja, stanovnica Boninova, koja tvrdi kako slične probleme na tom području ima više korisnika T-coma. 

Internet u 21. stoljeću nije samo alat za razonodu, nego i za posao. Kako kaže, ovaj problem onemogućuje ljudima da obavljaju svoje poslovne obveze kod kuće ili van radnog vremena, što se u modernom vremenu često traži, a problem stvara i iznajmljivačima zbog nemogućnosti prijave i odjave gostiju. 

Kako kaže, probleme je prijavila i ubrzo je stigao djelatnik T-coma, nakon njega i drugi djelatnici, no problem nije riješen.

"Taj gospar je bio došao prije dva dana i nije se uspio popeti na palu jer je ona toliko gnjila i drže je samo rastegnute žice. Neka su dva djelatnika opet stigla u petak, nešto su prčkali, ali nisu riješili ništa niti nam je rečeno kad bi problem mogao biti riješen," kaže nam ova Dubrovkinja koja se opet obratila dežurnoj službi. 

"Tad mi je rečeno kako na tom području postoji 'grupni problem' tj. više korisnika ima isti problem kao i ja," izjavila je Dubrovkinja. 

Kako kaže, interneta ni telefona još nema, a pitanje je i kad će ga biti jer ne postoji nikakva povratna informacija. Vrijedi naglasiti kako korisnicima nije pruženo ni neko privremeno rješenje, u vidu hotspota. U nadi kako će se problem uskoro riješiti, ova se čitateljica obratila Dubrovačkom dnevniku  i s pravom zapitala -  u kojem stoljeću mi živimo? 

Popularni Članci