'

TJEDAN U RETROVIZORU Potpisan ugovor za izgradnju novog parkirališta u Mokošici, krenuli radovi na Boćarskom domu "Đuro Miletić"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grad Dubrovnik
I ovaj tjedan se u Gradu Dubrovniku radilo na brojnim projektima i aktivnostima, izdvojili smo najzanimljivije vijesti iz gradske uprave. 

POTPISAN UGOVOR Počinje izgradnja novog parkirališta od 69 mjesta u Mokošici

Grad Dubrovnik

U ulici Između dolaca u Novoj Mokošici uskoro počinje izgradnja novog parkirališta kapaciteta 69 mjesta. Ugovor za izvođenje radova potpisali su gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i predstavnik izvođača radova, direktor tvrtke Texo gradnja Pero Račić.

Sve je spremno za novu školsku godinu, u pripremi niz ulaganja u kapacitete osnovnoškolskog obrazovanja

Grad Dubrovnik

Tradicionalno pred početak nove školske godine sastanak s ravnateljicama osnovnih škola Grada Dubrovnika održao je gradonačelnik Mato Franković u pratnji zamjenice Jelke Tepšić i pročelnika za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživa Brčića. Sve je spremno za početak školske godine 2024/2025, a u klupe sedam dubrovačkih osnovnih škola krenut će 437 polaznika prvih razreda.

Gradonačelnik Franković s ministrom Piletićem o uređenju Centra za pružanje usluga u zajednici u zgradi ex-hotela Stadion

Grad Dubrovnik

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima održao je sastanak s ministrom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marinom Piletićem, a jedna od osnovnih tema bila je realizacija projekta Centra za pružanje usluga u zajednici namijenjenog djeci s teškoćama u razvoju i osobama s intelektualnim poteškoćama iznad 21 godine života.

SURADNJA GRADA I LIBERTASA S GK PLOČE IZA GRADA Od ponedjeljka se pojačava vozni red „petice“, 24 umjesto 13 polazaka

Grad Dubrovnik

Nakon održanog sastanka gradonačelnika Grada Dubrovnika Mata Frankovića s predsjednikom Gradskog kotara Ploče iza Grada Đanijem Banovcem i Upravom društva Libertas Dubrovnik - predsjednikom NO Libertasa Markom Potrebicom i direktorom Frankom Mekišićem, dogovoreno je uvođenje dodatnih polazaka na liniji broj 5 koja prometuje na relaciji Viktorija – Babin Kuk.

Počeli radovi na izgradnji Boćarskog doma „Đuro Miletić“ u Gospinom polju

Grad Dubrovnik

Počelo je izvođenje radova na izgradnji Boćarskog doma Đuro Miletić u Gospinom polju, jedne od više investicija u sportsku infrastrukturu koje se paralelno izvode, a uključuju rekonstrukciju i dogradnju klupskih prostorija VK Neptun i uređenje sklopa vanjskih igrališta uz Sportsku dvoranu.









Popularni Članci