test

SVEČANO DODIJELJENE DIPLOME STUDENTIMA RIT-A Stigao i Franković kao bivši student i alumni (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sudjelovao je danas u Hotelu Rixos Premium na 24. svečanoj ceremoniji dodjele diploma studentima RIT-a Croatia. U ovoj se prigodi gradonačelnik Franković, koji je ujedno bivši student i alumni RIT-a obratio diplomantima, uputivši im čestitke na ostvarenom akademskom uspjehu.

„Ponajprije upućujem Vama dragi diplomanti iskrene čestitke, a onda vašim obiteljima. Vi ste kao roditelji utakli sebe u svoju djecu i danas trebate biti iznimno ponosni i sretni. Ono što posebno u ovoj prilici želim istaknuti i poručiti studentima jest činjenica kako je puno toga pred vama, od novih prilika i mogućnosti. Želim da zapamtite kako u svemu šta radite i pred svakim izazovima budete hrabri, budete svoji, poštivajući uvijek svakog čovjeka. Današnja ceremonija i proslava kruna je vašeg rada, truda i zalaganja koji će vam zasigurno poslužiti u izgradnji vašeg osobnog i profesionalnog puta“,  riječi su to i poruke dubrovačkog gradonačelnika.

Čestitke su u ovoj prigodi uputili i predsjednik Nadzornog odbora RIT Croatia James Watters, dekanica koledža za humanističke znanosti RIT Croatia Anna Stenport, prodekanica za nastavu Irena Guszak, predavači Kevin Walker i Francis Brassard, bivša studentica RIT Croatia Božena Zekan, dopredsjednica zajednice diplomanata RIT-a Angela Krčelić, te predstavnik diplomanata 2022. generacije Filip Stanišić.

Popularni Članci