STRAVA USRED DUBROVNIKA Taksist propucan na Pločama, napadači u bijegu, na ulicama duge cijevi (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , DD, Dd
Taksist iz Dubrovnika propucan je nešto prije ponoć na Pločama, u samom centru Dubrovnika, tek nekoliko metara nadomak ulaza u povijesnu jezgru. Napadači su u bijegu. 

19. srpnja

10:OO

NOVI DETALJI Policija i dalje češlja Mokošicu, poznat identitet obojice napadača

18. srpnja

17:00

U naselju Mokošica, kako doznaje Dubrovački dnevnik, još od jučer traje potraga za napadačima, a trenutno su na ulici 'duge cijevi', odnosno naoružani policijski službenici koji zaustavljaju sva vozila u Novoj Mokošici. 

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako je ova akcija u sklopu kriminalističkog istraživanja vezano za slučaj ranjavanja muškarca A.M. (28), inače taksista iz Stare Mokošice.

Identitet jednog od počinitelja poznat je policiji, a radi se o M.B. (23) iz Nove Mokošice doznaje Dubrovački dnevnik.

DUGE CIJEVI U NOVOJ MOKOŠICI Zaustavljaju sve redom, traže bjegunce

9:30 

Prema riječima očevidaca koji su sinoć bili na Pločama nešto iza ponoći izbila je prava drama kad su dvojica muškaraca došli i tražili A.M. Prvo su navodno na njega vikali i naguravali se te su izvukli nož nakon čega je on počeo bježati. Jedan od napadača izvukao je pištolj i zapucao. Dva metka su pogodila 28-godišnjaka, a oni su pobjegli prije dolaska policije, prepričao je jedan od taksista koji je sinoć svjedočio incidentu.

'PRVO SU IZVADILI NOŽ PA ZAPUCALI' Evo što nam kaže taksist koji je sinoć bio na Pločama

8:00

Ozljede je zadobio 28-godišnjak koji je fizički i verbalno napadnut od strane dvojice muškaraca za kojima se još uvijek traga. Identitet jednog napadača je poznat, kazali su iz policije.

Ozlijeđeni muškarac je van životne opasnosti, potvrdio je za Dubrovački dnevnik ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić.

"Ima ustrijelna rana natkoljenice i prostrijelnu rana potkoljenice, operativno je zbrinut te smješten na ortopedsko-traumatoloskom odjelu", kazao je ravnatelj Bekić za Dubrovački dnevnik. 

NAPADAČI U BIJEGU Policija o pucnjavi na Pločama: Poznat identitet jednog od počinitelja

2.00

Kako je  još u kasnim noćnim satima izvijestio Dubrovački dnevnik, u taksistu je ispaljeno šest metaka. Očevidci događaja ustvrdili su kako ga je jedan od metaka pogodio u koljeno te da je sve započelo naguravanjem da bi na kraju kulminiralo i pucnjavom te ranjavanjem. S taksistom su se sukobila dva muškarca, koji su trenutno u bijegu.

Vedran Salvia, Aida Čakić

Popularni Članci