STORM CHASERS DUBROVNIK: Nakon bure slijede kišna razdoblja, a možda i snijeg

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
U prognozi vremena Daniela Pavlinovića pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje na dubrovačkom području do kraja radnog tjedna. Što se tiče opće situacije, sa sjeverozapada se pruža anticiklona, a iznad juga Italije zadržava se plitka ciklona.

Prognoza vremena za danas, 26.1.2015.

Sunčano, mjestimice uz malu do umjerenu naoblaku. Ujutro i prijepodne umjerena bura, danju tiho ili slab vjetar promjenjiva smjera, a navečer opet do umjerena bura.

Min. 7°C
Max. 12°C

Utorak, 27.1.2015.

Sunčano uz malu do umjerenu naoblaku, a do kraja dana postupan porast naoblake. Vjetar slab, na moru do umjeren sjeverozapadnjak, a krajem dana će zapuhati umjerena i pojačana bura.

Min. 8°C
Max. 12°C

Srijeda, 28.1.2015.

U noći naoblačenje, mjestimice kiša. Tijekom jutra i prijepodneva oblačno s mjestimičnom kišom, po okolnim brdima moguće i snijegom, a snijeg se mjestimice može spustiti i blizu mora. U drugom dijelu dana uglavnom prestanak oborina. Puhat će umjerena do jaka bura. Hladnije.

Min. 2°C
Max. 6°C

Izgledi vremena: u četvrtak djelomice sunčano uz porast naoblake, a u petak jača promjena vremena s kišom i olujnim do orkanskim jugom i jugozapadnjakom. Dani vikenda također će biti obilježeni izrazito prostranom i dubokom ciklonom iznad Europe.

Popularni Članci