KONVENCIJA SDP-A: Stigla ministarska pojačanja, Vlahušić konkurente nazvao dječjim vrtićem

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Grljević
Izvještajna konvencija županijskog ogranka Socijaldemokratske partije Dubrovačko-neretvanske županije, koja se održala u hotelu Park, bila je prilika da se još jednom učvrste stajališta i startne pozicije ne samo na lokalnim izborima u Dubrovniku  već i kao priprema za nadolazeće parlamentarne izbore. Konvenciji su uz saborske zastupnike SDP-a iz ove županije nazočili i ministri Arsen Bauk i Mihael Zmajlović.

'Ukoliko građani izaberu Vlahušića, on je postao gradonačelnik voljom građana. Zakon je predvidio slučajeve kada se ne može obnašati ta dužnost i ti slučajevi ovdje nisu ispunjeni. To je sve što mogu reći,' komentirao je ministar Bauk takozvani slučaj Vlahušić, kojeg u nadolazećim izborima podržava i SDP.  Kandidat za gradonačelnika Andro Vlahušić, čiji je HNS dio koalicije lijevog centra kazao je kako navedena opcija, koja želi normalnu Hrvatsku, nema alternative.

'Za tjedan dana građani izlaze na izbore, vidjeli smo što nude druge opcije. Ekipa koja ide s nama i s Hrvatskom strankom umirovljenika, ima vrlo konkretne ljude i vrlo konkretne projekte, od djece do umirovljenika. U svakome dijelu prostora, na svakome četvornom centimetru znamo što ćemo raditi. To smo pokazali, to možemo i znamo kako ćemo napraviti. Bez novih dugova bez novih priča,' kazao je Vlahušić.  

Raspjevani dječji vrtić

Nije propustio indirektno spomenuti niti svoje političke oponente.   

'Bez novih dugova bez novih priča, bez jednog velikog raspjevanog dječjeg vrtića koji trči okolo nas i priča priče, a da iza toga nema ništa konkretno. Dođite sutra u hotel Gruž, da vidite jedan veliki tim ljudi, više od 50, koji će realizirati projekte. Iako je zadnje dvije godine SDP imao drugačiji put nego HNS, na kraju smo vidjeli da na lijevom centru ako idemo odvojeno nije dobro. Do ćemo pokazati na nadolazećim izborima i to će biti dobar putokaz premijeru Milanoviću i ministrici Vesni Pusić,' kazao je Vlahušić.

Popularni Članci