SPREMA SE VELIKA FESTA! Dubrovčani, dođite i proslavite titulu Šampiona turizma

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, koja je 26. i 27. listopada održana u Bolu na Braču, Dubrovnik je osvojio priznanja „Šampion hrvatskog turizma“ i „Najuspješnija CITY BREAK destinacija. Osim toga, nagrađen je i veliki broj dubrovačkih djelatnika i poslovnih subjekata u turizmu. 

Tim povodom u tvrđavi Revelin, u subotu, 29. listopada s početkom u 20.00 sati Grad Dubrovnik i Turistička zajednica Grada Dubrovnika priredit će prigodnu svečanost uz dodjelu priznanja ovogodišnjim laureatima i svima onima koji su svojim predanim i cjelogodišnjim radom doprinijeli da naš Grad ponese ovu prestižnu titulu. 

Stoga Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate ovu svečanost i da zajedno proslavimo titulu Dubrovnik – Šampion turizma. 

Nakon svečanosti dodjele zahvalnica, koje će uručiti gradonačelnik Andro Vlahušić, održat će se zabavni program uz nastup klape „Šufit“ s početkom u 21.30, a nakon toga, od 23.00 sata, možete uživati u programu Culture Cluba Revelin „Mash Up Party“ uz resident d.j.-e Audiometrica, Speeda i PhiberOptic. 

Ulaz u Revelin je slobodan. Pozivamo građane da nam se pridruže na zabavi od 21.30.

Popularni Članci