'SLOBODNO SE KREĆITE POMORSKIM DOBROM' Legaz prijavio policiji zaštitare kraj vile Elite jer su zabranili prolaz mladiću

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , Igor Legaz
'Udruzi "Divlja liga vaterpolo" obratio se stanovnik Dubrovnika, kazavši da su ga u petak oko 18 sati zaštitari bezrazložno i divljački "ispotezali" dok se on kretao unutar pomorskog dobra kod ville "Elite", navodi Igor Legaz koji je ovaj slučaj prijavio policiji. Obrazložio je zašto je ovakvo ponašanje krivo. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Sugrađanin je najprije poslao Viber poruke, pa sam nakon toga ja, kao predsjednik Udruge, obavio s njim telefonski razgovor kako bih saznao što više detalja, koje sam smatrao potrebnim da napišem prijavu..

Od Policijske postaje Dubrovnik, tražim da građane zaštiti od divljaka koji ih, od dana, kad su se iza "Elite" odronila velika kamenja, stalno i uporno maltretiraju na šetnici, uglavnom vulgarnim dovikivanjima.

Našoj Udruzi svakodnevno pristižu pritužbe građana na ponašanje zaštitara kod restauranta "Levanat", ali današnji slučaj je bio prvi, koji je iz  "dovikivanja" prerastao u "potezanje".

Ja, ispred udruge "Divlja liga vaterpolo" molim sugrađane, da svaki incident kod "Elite" odmah prijave policiji i Udruzi (email: divlja.liga@gmail.com), da opišu događaj, da prilože fotografiju ili video, kako bi se zlostavljač lakše  identificirao.

Posebno molim sugrađane da u potpunosti ignoriraju zaštitare (nikakav razgovor s njima), da se slobodno kreću pomorskim dobrom, a priložena karta neka šetačima posluži da znaju granicu pomorskog dobra kod "Elite", koja je ucrtana crvenom linijom.", poručuje Igor Legaz.

Popularni Članci