Sado Bečić poručio Dražiću: 'Đivo, prvo pometi prag pred svojim dvorištem, a onda tuđim'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: S.B.
Nakon što smo objavili video zapis Điva Dražića koji tvrdi kako je bio žrtva fizičkog nasrtaja vlasnika vozila koji se redovito nepropisno parkira u Zagrebačkoj ulici, putem redakcijskog maila javio se i predsjednik Dubrovačko-bošnjačke stranke Sado Bečić koji je iznio svoju stranu priče i priložio fotografije. Njegov demanti prenosimo u cijelosti.

"Nisam fizički nasrnuo na Điva Dražića već sam samo stao ispred njega i rekao mu da me ne slikava, a to će dokazati i Denis koji je u tom trenutku bio sa mnom, kao i još četiri svjedoka  koja su se u to vrijeme nalazila u neposrednoj blizini i sve vidjela", rekao je predsjednik Dubrovačko-bošnjačke stranke Sado Bečić.

"Jedino što sam napravio , jest da sam Đivu  Dražiću rekao da me ne može svaki dan slikavati. On nije ništa odgovorio nego je nastavio slikavati me. Kategorički  sam mu rekao da me nema pravo uporno iz dana u dan slikavati jer je to jedna vrsta uznemiravanja", rekao je Bečić, naglasivši kako ga Đivo Dražić na Ilijinoj glavici savakodnevno slikava i uznemirava.

"Već duže vrijeme dolazim kod mog prijatelja u pizeriju na Ilijinoj glavici jer stanujem u neposrednoj blizini pa mi je to najbliže mjesto gdje mogu popiti kavu, a Đivo Dražić svakodnevno slikava mene i moj auto. Ja auto inače parkiram na Ilinoj glavici  za što imam dozvolu od vlasnika kuće koji je ujedno i vlasnik parcele na kojoj se parkiram. Ostanem tu 15 do 20 minuta dok popijem kavu i nikome ne smetam. Saznao sam, međutim da Đivo Dražić slike mog automobila šalje policiji i komunalnom redarstvu te sam mu nekoliko puta rekao da nema pravo to raditi jer mene i moj auto fotografirati mogu samo za to ovlaštene osobe, a pošto me niti policija niti komunalno redarstvo nikad nisu slikali ni opomenuli zbog parkiranja, ne znam odakle Đivu hrabrosti da radi nešto što nije u njegovoj nadležnosti", kazao je Bečić te istaknuo je kako je Dražića već prijavio policiji što je rezultiralo ročištem na Prekršajnom sudu u Dubrovniku koje je zakazano u prosincu.

"Prije mjesec dana sam osobno s njim raspravljao o tome i dao sam izjavu  policiji da me neovlsšteno slikava pa je policija slučaj prosljedila sudu na kojem imamo raspravu  zakazanu za 20. prosinca , a zbog narušavanja javnog reda i mira. Ja sam njega prijavio policiji , međutim on i pored toga  svaki dan dolazi i slikava mene i moj auto, zašto imam svjedoke. Zaista ne znam koji je njegov problem i zašto to radi. Neki dan sam bio u društvu s Denisom kad smo mu mahali i pitali ga zašto to radi, a on je to i dalje slikavao", rekao je Bečić.

"I da napomenem na kraju taj isti Đivo Dražić koji optužuje druge  vozi svaki dan suprotnim smjerom iz pravca kafića Pinkija prema garaži  na Ilinoj glavici i to sa ženom i djetetom na motoru ugrožavajući ne samo sebe  i obitelj nego i sve oko sebe. Također parkira na zabranjenim mjestima svakodnevno gdje god stigne kao da je „šerif“. Stoga Đivo, prvo pometi prag pred svojim dvorištem, a onda tuđim. I na kraju ironično je da me optužuje čovjek koji svakodnevno krši zakon na više načina. Eto čeljadi pa sami prosudite", poručio je predsjednik Dubrovačko-bošnjačke stranke Sado Bečić.

ĐIVO DRAŽIĆ TVRDI DA SU NA NJEGA FIZIČKI NASRNULI 'Neki ne prežu od kukavičkog nasilničkog malograđanstva' (VIDEO)

Popularni Članci