RECEPCIONERI, BARMENI, SLADOLEDARI Pogledajte ponudu poslova ovog tjedna

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Stanić d.o.o. zapošljava vozača/ prodavača (m/ž) i komercijalista za prodaju sladoleda (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 28.2. Za obavljanje posla su potrebni završena srednja stručna sprema, prodajne vještine, minimalno dvogodišnje iskustvo, savjesnost i pouzdanost. Prijavite se ovdje.

KB d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika za područje Dalmacije (m/ž). Rok prijave je 3.3. Traže se osobe koje vole prodaju i znaju da su izvrsne u tome, ljubazne i asertivne u komunikaciji, koje stoje kupcu na usluzi. Poslodavac nudi službeni automobil za potrebe terenskog rada. Aplicirajte.

Euro Tim d.o.o. traži komercijalnog suradnika/ skladištara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 4.3. Posao obuhvaća prodaju repromaterijala za proizvodnju aluminijske stolarije, prodaju gotovih aluminijskih grilja, komunikaciju s poslovnim partnerima i kupcima i ostalo. Potrebni su odgovornost, pouzdanost, pedantnost, motiviranost, upornost, samoinicijativnost. Prijavite se.

Metro Cash & Carry d.o.o traži sezonskog radnika (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 1.3. Glavne odgovornosti su izlaganje artikala i punjenje polica, praćenje evidencije isteka rokova, rad na blagajni i ostalo. Poslodavac osigurava naknade za noćni rad, praznike, nedjelje. Prijavite se ovdje.

Jet2.com traži pojačanje na pozicijama: Customer Helper – Customer Service Agent DBV (m/ž) i Resort Team Leader (m/ž) u Dubrovniku. Očekuje se napredno znanje engleskog jezika, odlične komunikacijske vještine, prethodno iskustvo u korisničkoj službi. Prednost donosi iskustvo u zrakopolovnoj industriji. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i plaćeni trening. Prijavite se putem linka.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 9.3.

Importanne resort zapošljava nadzornika u domaćinstvu (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 6.3. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao obuhvaća vršenje nadzora rada svih sobarica, soba u objektu, obučavanje i korigiranje rada sobarica te udovoljavanje gostima na njihove upite za dodatnim uslugama čišćenja. Potražite kako aplicirati ovdje.

Dubrovački zalasci sunca d.o.o. u potrazi je za računovođom (m/ž) u Dubrovniku. Aplicirajte najkasnije do 26.2. Traži se radno iskustvo od dvije godine, viša ili visoka stručna sprema ekonomskog smjera, znanje rada na računalu. Poslodavac očekuje  poznavanje aktualnih poreznih i računovodstvenih propisa, profesionalnost, samostalnost i odgovornost. Detalje provjerite na linku.

Anker grupa d.o.o. traži recepcionara (m/ž) u Lopudu. Rok prijave je 29.2. Traži se više izvršitelja. Posludavac pruža zajednički smještaj. Glavni zadaci na radnom mjestu su prijem gostiju, pružanje informacija, prijave-odjave, vođenje evidencija i sl. Potražite kako aplicirati ovdje.

Atlantic kitchen d.o.o. traži barmena (m/ž), kuhara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 18.3. Poslodavac nudi zajednički smještaj, a potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo i završena srednja škola. Provjerite kako aplicirati.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Popularni Članci