PROLJETNI GURMANSKI TJEDAN Provjerite u kojim restoranima vas očekuju brojne delicije
Šesnaest dubrovačkih restorana od 11. do 17. travnja na poticaj TZ Grada Dubrovnika priredilo je „Proljetni gurmanski tjedan“ u okviru kojeg će se ponuditi odabrani meniji pripremljeni od svježih proljetnih namirnica uz pristupačne cijene.
U dubrovačkim restoranima Banje Beach Restaurant & Lounge Bar, Oyster & Sushi Bar Bota, Chihuahua Cantina Mexicana, Restoran Domino, Restoran Eden, Restoran Gatsby, Restoran Gusta me, Restoran Horizont, Restoran Kopun, Restoran Magellan, Restoran Mimoza, Restoran Moskar, Restoran Nishta, Restoran Orsan, Restorani Taj Mahal ( Grad i Hotel Lero).
U okviru Proljetnog gurmanskog tjedna od 11. – 17. travnja u suradnji s dubrovačkim chefovima iz navedenih restorana moći će se kušati svježe kamenice, različiti rižoti, guste juhe, svježa riba, jela od janjetine, boba, graška, kuka i šparoga, pazije te klasične i originalne slastice koje će zagolicati i najzahtjevnija nepca.