Pročitajte što su o Dubrovniku napisali 'The Huffington post' i kanadski 'Globe' i 'Mail'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Dubrovnik je započeo 2015.godinu objavom u svjetski poznatom The Huffington postu, koji ga je svrstao među 50 gradova koje bi svatko trebao posjetiti bar jednom u životu! Dubrovnik se tako našao na 45.mjestu, a opisan je kao dragulj Jadrana, a njegov Stari grad (svjetska kulturna baština) kao jedan od najslikovitijih gradova Europe.

Dubrovnik je svoje mjesto našao uz svjetski poznate turističke destinacije, a prva na listi je Venecija, pa slijede Sevilla, New York, Lhasa (Čile), Rio de Janiero, London, Marrakech (Maroko), Petra (Jordan), vječni grad Rim, indijski Varanasi, romantična Firenza i Havana. Našli su se na listi i Beč, Budimpešta , Prag, Jeruzalem, Pariz, Peking, Lalibela (Etiopija), Granada, Atena, Bagan (Mianmar), Katmandu (Nepal), Vatikan, Lisabon, Tokio, Istanbul, Hội An (Vijetnam), Amsterdam, Luxor (Egipat), Berlin, Jaipur (India), Lyon (Francuska), Oia (Grčka), Siem Reap (Kambodža), Cuscu (Peru), Cartagena (Kolumbija), Mexico City (Meksiko), Sinagapur, Las Vegas (SAD), Samarkand (Uzbekistan), Bangkok, Buenos Aires, San Francisco, Sydney itd.

http://www.huffingtonpost.com/minube/the-top-50-cities-to-see_b_5547308.html

Dubrovnik se ovih dana također spominje i u Kanadi, pa je tako članak o dubrovačkom Prijeko Palace-u u prvim danima Nove 2015.godine objavljen u najvećim kanadskim medijima Globe i Mail, a procijenjena vrijednost članka je oko $ 44,096.50 .

O Prijeko Palace-u su također objavljeni članci na web stranici About.com, s 36 million posjeta

http://honeymoons.about.com/od/bestnewhotelsforromance/tp/Best-New-Hotels-for-Romance-2015.htm​, te na stranici Yahoo! Travel , s 261,962 posjeta https://www.yahoo.com/travel/the-week-in-travel-dec-19-2014-105577709657.html .

Popularni Članci