PREDSTAVILI SE I OBRTNICI: Građanima ne mogu obećati ništa, žele da se čuje njihov glas

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Ivona Butjer
Dubrovački obrtnici predvođeni taksistima izlaze na prijevremene lokalne izbore koji će se održati 8. ožujka, a danas je ispred Kneževog dvora nositelj liste i predsjednik Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik Božo Miletić kazao koju riječ više o tome.

'U ovo predizborno vrijeme svjesni smo obećanja političara. Kandidacijska lista grupe birača samnom na čelu ne može ništa obećati osim napornog rada kroz Gradsko vijeće u kojem će biti uspona i padova. Nećemo obmanjivati građane kako ćemo nešto napraviti ili nećemo, naša vodilja je glas obrtnika u Gradskom vijeću. Mi moramo biti svjesni da je dosadašnja gradska vlast na čelu s bivšim gradonačelnikom Androm Vlahušićem na čelu imala uspjeha i neuspjeha,' kazao je Miletić, no nije htio ulaziti u to koji su to konkretno loši, a koji dobri potezi donedavne gradske vlasti.

Također je naveo i razlog njihove kandidature.

'Obtnicima odnosno poduzetnicima nije svejedno tko će sjedati u Gradskom vijeću i tko će biti gradonačelnik te nam nije svejedno tko će odlučivati o nama koji doprinosimo punjenju proračuna,' iznio je te dodao kako je mišljenja kako bi građanima odgovarao heterogeni sastav u Vijeću.

'Nećemo se voditi raspravama i napadanjima nego ćemo se truditi da se naš glas u Gradskom vijeću čuje. Obrtnici, ujedinimo se, neka se naš glas čuje – to je naš slogan koji će nas voditi kroz izbore,' izjavio je Miletić i naglasio kako veće svote novca na kampanju neće izdvajati.

Podsjetimo, sadašnji predsjednik vodio je župski HSP, nakon čega je prešao u Autohtonu – Hrvatsku stranku prava. Kako kaže, u Gradu Dubrovniku je prijavljen posljednjih nekoliko godina.

'U Gradu sam prijavljen posljednjih četiri, pet godina. Zapravo, bio sam i prije, ali s prekidima. Građanin sam Grada Dubrovnika, prije čega sam bio prijavljen u Župi dubrovačkoj gdje sam i živio,' izjavio je Miletić.

Kandidacijska lista grupe birača:

BOŽO MILETIĆ

BLAŽENKO OBULJEN

JOSIP CURIĆ

LIDA ĆESIĆ

MATO ĐIKOVIĆ

DAMIR KNEGO

DRAGAN MARJANOVIĆ

MARIO TRIPIĆ

IVICA KUKRIKA

JOŠKO JOZEF ATIJAS

TOMISLAV KOSOVIĆ

DARIO BOROVINA-LUŠICA

BERNIN BIJEDIĆ

MARO BRATOŠ

GLIGOR MARAVIĆ

IVAN PARADŽIK

MARIJO GVOZDENICA

NIKO PAVLOVIĆ

NIKŠA KNEŽEVIĆ

ZDENKO BABIĆ

IVO BANOVIĆ 

DUŠKO TOMOVIĆ

ILIJA MORETIĆ

NIKŠA MARTIĆ

BLAŽENKO ŽITKOVIĆ 

Popularni Članci