POVRATAK KAPETANA Dario Srna odradio trening s reprezentacijom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: HNS
Darijo Srna vratio se u kamp reprezentacije te je odradio prvi trening u pripremama za utakmicu drugog kola Europskog prvenstva protiv Češke, pišu 24 sata.

Najvažnija vijest s jučerašnjeg poslijepodnevnog treninga reprezentacije u Deauvilleu jest da se vratio kapetan Darijo Srna.

Važno je, i za izbornika Antu Čačića ohrabrujuće, saznanje da su sve sitne ozljede nakon ratničke utakmice s Turskom zaliječene te su mu svi igrači na raspolaganju. Spreman će biti i Vedran Ćorluka kojem je rana na glavi dobro zarasla, a i tretmani mišića na nogama pomoći će da bude na visini zadatka za Češku.

Izbornik je najavio neke sitne promjene u sastavu za utakmicu u petak, no još se ne zna na koje je igrače mislio te hoće li Darijo Srna igrati protiv Češke. Izbornik je na treningu igrače podijelio u dvije skupine. U jednoj su bili oni koji su igrali protiv Turske, a u drugoj ostatak ekipe. Treću skupinu činili su golmani Subašić, Vargić i Kalinić, a s njima je radio Josip Šimunić jer je Marijan Mrmić otputovao na sahranu oca.

Hrvatska reprezentacija putuje u St Etienne u četvrtak čarterom u 11 sati, a na stadionu Geoffroy-Guichard trenirat će u 16.30 sati. Utakmica je dan kasnije s početkom u 18 sati.

IZVOR: 24sata.hr

Popularni Članci